Kijk ik fiets!

07/10

‘Kijk! Ik fiets!’ is een stappenplan om kinderen op een zeer snelle en efficiënte manier te leren fietsen. We leren jonge kinderen van 3,5 jaar fietsen zonder steunwieltjes in ongeveer 3 uur tijd, in een kleine groep met een volwassen begeleider. Die ervaren monitor zorgt voor leuke oefeningen, waarmee je jouw kind zelf kan leren fietsen. Na de sessie krijgt iedere deelnemer een aandenken en diploma!

Waar en wanneer?

Sporthal Deerlijk, Vercruysse de Solartstraat 30, zaterdag 21 april 2018 van 9.00 tot 12.00 uur of van 13.30 tot 16.30 uur

Voor wie?

Kinderen vanaf 3,5 jaar die al goed kunnen fietsen met steunwieltjes, maar het graag zonder willen kunnen.

Kostprijs

5 euro, aandenken inbegrepen. Heb je een UiTPAS? Dan kan je voor 10 punten gratis deelnemen. Geef je kaartnummer door bij inschrijving.

Inschrijven

Inschrijven kan vanaf 4 september en is verplicht. Er zijn slechts 20 plaatsen per sessie. Schrijf je kind online in of contacteer de sportdienst, 056 77 73 19, sport@deerlijk.be. Je ontvangt een bevestiging van jouw inschrijving.

Meebrengen

Breng de fiets van je kapoen mee, maar verwijder op voorhand de steunwieltjes. Zorg ook voor een helm. De kinderen moeten vergezeld zijn van een volwassen begeleider.

Achteraf

Foto’s van de sessies kan je achteraf terugvinden op de facebookpagina ‘Kijk! Ik fiets! West-Vlaanderen’.

Aangemaakt op:11/07/2017

Reactie toevoegen