Kijk ik fiets!

07/10

Na het enorme succes van de sessies in het voorjaar, organiseren we opnieuw 2 sessies ‘Kijk! Ik fiets’.

‘Kijk! Ik fiets!’ is een stappenplan om kinderen op een zeer snelle en efficiënte manier te leren fietsen op 2 wielen. We leren jonge kinderen van 3,5 jaar fietsen zonder steunwieltjes in slechts een kleine 3 uur tijd in een kleine groep met een volwassen begeleider. Onder begeleiding van een ervaren monitor die voor leuke oefeningen zorgt, kan je zelf je kind leren fietsen. De groepsles wordt via de sportdienst georganiseerd en na de sessie krijgt iedere deelnemer een aandenken en Kijk! Ik fiets!-diploma!

Wanneer?

Zaterdag 7 oktober van 9.00 tot 12.00 uur of van 13.30 tot 16.30 uur

Waar?

Sporthal Deerlijk, Vercruysse de Solartstraat 30

Voor wie?

Kinderen vanaf 3,5 jaar die al goed kunnen fietsen met steunwieltjes, maar het graag zonder willen kunnen.

Kostprijs

5 euro, aandenken inbegrepen. Heb je een UiTPAS? Dan kan je voor 10 punten gratis deelnemen. Geef je kaartnummer door bij inschrijving.

Inschrijven

Inschrijven kan vanaf 4 september en is verplicht. Er zijn slechts 20 beschikbare plaatsen per sessie. Schrijf je kind online in via de inschrijfmodule (www.deerlijk.be/sport) of contacteer de sportdienst via 056 77 73 19 of sport@deerlijk.be. Je ontvangt een bevestiging van je inschrijving.

Meebrengen

Breng de fiets van je kapoen mee, maar verwijder op voorhand al de steunwieltjes. Zorg ook voor een helm voor het kind. De kinderen moeten vergezeld zijn van een volwassen begeleider.

 

Foto’s van de sessies kan je achteraf terugvinden op de facebookpagina ‘Kijk! Ik fiets! West-Vlaanderen’

Aangemaakt op:11/07/2017

Reactie toevoegen