Nieuws - meest recent

14/11

Kinderen die komen bokkelen op de kinderboerderij beleven gegarandeerd een leuke en zinvolle namiddag.  In de eerste helft van de namiddag nemen alle bokkelaars deel aan de (seizoens)activiteit. Na het vieruurtje krijgen de kinderen tijd om vrij de boerderij te ontdekken! Ze kunnen helpen dieren verzorgen, stallen uitmesten, dieren voederen, oogsten en bakken, maar kunnen ook spelen tussen en met de dieren.

Voor wie?

Voor kinderen vanaf het 1e leerjaar. Het is niet mogelijk om een groep kinderen (bijvoorbeeld voor een verjaardagsfeestje) te laten bokkelen.  

10/11

De leiding van Chiro Sellewie presenteert met trots de jaarlijkse leidingsfuif, La Nuit d’Ambiance. Dit jaar openen we op 10 november om 21.00 uur de deuren. DJ Benny-J, Kestified, Proudmich en Audiowave verzorgen de muziek. Ook onze befaamde paal zal aanwezig zijn.

14/10

Op zondag 14 oktober gaan vanaf 11.00 uur de poorten van kinderboerderij Bokkeslot open voor het Oogstfeest. Een beetje boerderij meenemen naar huis? Bezoek dan onze boerenmarkt met tal van streek- en boerderijproducten op het verkeervrije stuk straat aan de boerderij. Op ons boerderijerfterras kan je smullen van de heerlijke, ambachtelijk gebakken oliebollen. Of vul je buikje met pompoensoep met geraspte kaas en gebakken korstjes met groenten van ons veld en brood uit onze oven. Een broodplankje met vlees of kaas kan er ook nog bij. De inkom is gratis.

29/10

Speelplein Kerekewere! is er terug deze herfstvakantie! Vanaf maandag 29 oktober tot en met woensdag 31 oktober staan de animatoren klaar om de kinderen opnieuw een superleuke vakantie te bezorgen.

Open speelaanbod
Vier keer per dag worden activiteiten aangeboden. Voor kleuters en kinderen van het lager onderwijs worden aparte activiteiten voorzien. Kinderen kunnen ook vrij spelen op het speelplein onder begeleiding van animatoren.

24/10

Op woensdagnamiddag 24 oktober is er vanaf 14.00 uur een filmvoorstelling voor kinderen van het 1e tot 6e leerjaar in OC d’Iefte (Hoogstraat 122). Hiervoor betaal je 3 euro.

Brave

30/10

Op 29, 30 en 31 oktober staan de animatoren van speelplein Kerekewere! klaar om de kinderen opnieuw een superleuke vakantie te bezorgen. Op donderdag 1  en vrijdag 2 november is er geen speelpleinwerking!

On the Road is een rijopleiding van 3,5 uur voor slechts 35 euro voor jongeren tussen 18 jaar en 26 jaar die niet langer dan 5 jaar in het bezit zijn van een autorijbewijs. Als je deze rijopleiding volgt, krijg je een fikse korting op je autoverzekering. Professionele rij-instructeurs geven les in groepen van 3 tot 12 deelnemers.

On the Road

On the Road is:

  • een interactieve intro
  • rem- en stuurtechnieken
  • rit op de weg

On the Road werpt meteen vruchten af. Je krijgt tips en tricks om: