Je Wildste Westen

Zin in avontuur met vrienden, familie of je vereniging? Ontdek 'Je Wildste Westen'. Met deze naam promoten de Provincie West-Vlaanderen en Toerisme Leiestreek, samen met de toeristisch-recreatieve sector en de omliggende steden en gemeenten, het aanbod actieve en avontuurlijke recreatie op en rond het Kanaal Bossuit-Kortrijk. Dit 'wildste' deeltje van West-Vlaanderen staat dan ook garant voor unieke en avontuurlijke beleving.

'Je Wildste Westen' maakt je wildste dromen waar

'Je Wildste Westen' staat garant voor avontuurlijke beleving langs het kanaal Bossuit-Kortrijk. Want het aanbod aan avontuurlijke activiteiten is hier uniek én ruim. Ontdek machtige touwenparcours, klauter op klimmuren, skate erop los, tref doel bij het paintballen of lasershooten, of duik eens naar grote diepte... Kies waar jij zin in hebt en je avontuur kan van start gaan!

Uitblazen doe je op één van de vele gezellige plekjes rond het Kanaal. Want ook dat is 'je Wildste Westen': uitzonderlijke overnachtigsmogelijkheden en verrassende bars en restaurantjes.

Je avontuur begint op www.jewildstewesten.be

De gebruiksvriendelijke website bundelt een uniek aanbod van avontuur en ontspanning op en rond het kanaal Bossuit-Kortrijk.

Een kant-en klaar avontuur? Op de website ontdek en boek je diverse arrangementen. Je dag of weekend in 'Je Wildste Westen' is meteen in orde. Alle tijd om je volop uit te leven en te genieten.

Ben je meer een ontdekker?  Stel dan je eigen programma samen. De website biedt alle info over activiteiten, openingsuren en hoe je boekt.

Je hoeft niets te missen: 'Je Wildste Westen' bundelt ook alle avontuurlijke events en activiteiten in de regio.

Ook tof voor de allerjongsten! Vleermuis Vlorre duidt alle activiteiten aan die geschikt zijn voor kinderen tussen 6 en 12 jaar.

Aangemaakt op:15/03/2017

Reactie toevoegen