Groen en duurzaam

Gepubliceerd op woensdag 06 september 2023

Stadsnatuurwandeling

Yann Feryn (Natuurpunt) gaat op pad in centrum Deerlijk en geeft bij een aantal groene plekjes (zoals het park naast De Kazerne, het Neunkirchenplein, de gierzwaluwenkolonie aan de kerk ...) een extra woordje uitleg. We spreken af om 14.00 uur op het kruispunt van het Kerkplein met de Schoolstraat, ter hoogte van Fotograaf Patrick.

Groen en duurzaam

Wat je zelf tuint is top! Tuinhier maakt van ‘tuinen’ een actief werkwoord. Het is gezond, leuk, lekker, voordelig en makkelijker dan je denkt. Tuinhier Deerlijk verwelkomt jong en oud, van beginner en tot gevorderde op hun demostand om je tuinkriebels te geven! 

Tegelwippen met Deerlijks Verlangen

Tegelwippen, huh? We streven er met de hele regio naar om zoveel mogelijk tegels te vervangen door gras, bloemen, bomen en geveltuinen ... Want zo maken we Vlaanderen klimaatbestendig, aantrekkelijker voor dieren en nuttige insecten, koeler op warme dagen en ook veel mooier! Ben je nog aan het twijfelen? Passeer dan even bij de infostand van Deerlijks Verlangen en zij zullen je met veel enthousiasme al de nodige informatie geven.