Flairck

Gepubliceerd op woensdag 13 mei 2020
06 november 2020
Flairck2
Back Alive

Flairck is een groep met een lange en bewogen geschiedenis. De band bestaat al sinds 1978, maar kende sinds de oprichting al heel wat verschillende bezettingen. Door deze va et vient van muzikanten, sluipten ook telkens nieuwe invloeden in hun muziek.
Sinds 1978 verkochten ze al meer dan een miljoen albums en speelden ze al meer dan 2.500 concerten. Om maar te zeggen dat hun muziek in de loop der jaren zeker gewaardeerd bleef.
De huidige bezetting nam in 2017 de fakkel over van de succesvolle Nederlandse groep. Met hun album ‘Back Alive’ brengen ze een brok energie op het podium. Een klassieke inhoud met een stevige hedendaagse toets. Verwacht je aan gloednieuwe muziek van Pablo Ortiz en Joris Vanvinckenroye en frisse arrangementen van de meest toonaangevende werken uit de lange Flairckgeschiedenis. Eén ding is zeker: Flairck is Back Alive!

Flairck is:

Pablo Ortiz (gitaren, compositie)
Joris Vanvinckenroye (contrabas, compositie)
Jeroen Goossens (fluiten, hobo, fagot)
Anouk Sanczuk (viool)
Zhazira Ukeyeva (viool)

Waar

OC d'Iefte

Wanneer

vrijdag 6 november 20.15 uur

Kostprijs

  • standaard: 14 euro
  • vroegboek: 12 euro
  • -26 jaar: 9 euro

 

We werken voor seizoen 2020-2021 met een reservatiesysteem, zonder al te moeten betalen. Vanaf de laatste week van augustus sturen we je een betalingsverzoek. Mochten we genoodzaakt zijn om onze zaalcapaciteit te beperken, krijgen de klanten die eerst tickets bestelden voorrang. We gaan er echter graag van uit dat we vanaf september terug allemaal samen kunnen genieten van heel wat fijne, verrassende en deugddoende voorstellingen en concerten.

Vanaf 1 juni kan je tickets reserveren aan vroegboektarief. De vroegboekkorting is geldig tot en met 14 juni. Vanaf 15 juni is de standaardprijs van toepassing. Wees er dus snel bij!

Tickets reserveren kan via