Fase 2 werken in Schoolstraat en Nieuwstraat van start

Fase 2 van de werken in de Schoolstraat Nieuwstraat start op dinsdag 14 augustus. We vervangen de klinkerverhardingen van het kruispunt Schoolstraat-Nieuwstraat door een verharding in uitgewassen beton. We gieten het beton op vrijdag 17 augustus. De nieuwe verharding zal er er hetzelfde uitzien als de kruispunten in de Stationsstraat. Het voordeel van deze duurzame verharding is dat ze veel minder gevoelig is aan putten en verzakkingen. Tijdens deze werken verandert de verkeerssituatie tijdelijk.

Timing

  • Fase 2: Van 14 augustus tot eind augustus heraanleg van de verharding van het kruispunt Schoolstraat-Nieuwstraat. Er is een uithardingsperiode voorzien van ongeveer twee weken.

Verkeer

Tijdens de werken voeren we tweerichtingsverkeer in. Er zal een parkeerverbod gelden aan de oneven kant van de Schoolstraat. De achterliggende parking aan Schoolstraat 32 blijft tijdens de werken bereikbaar. In de Nieuwstraat voeren we tijdens fase 2 tweerichtingsverkeer in. We voorzien een omlegging via de Stationstraat, N36 en Vichtesteenweg.

Aangemaakt op:25/06/2018

Reactie toevoegen