Energie besparen doen we positief samen

Gepubliceerd op Dinsdag 25 oktober 2022

We kunnen er haast niet meer naast kijken. Van de krant tot het nieuws en sociale media. Tips om energie te besparen vinden we overal en in overvloed. In elk gezin en elke onderneming worden maatregelen – groot en klein – genomen om zo zuinig mogelijk om te springen met ons energieverbruik. En terecht, de energiecrisis vormt voor velen een grote uitdaging.

Campagne 'energie besparen doen we positief samen'
Omdat er aan tips geen gebrek zijn, pakken wij het graag iets anders aan. Want met deze groeiende uitdaging willen we vooral positief blijven. Vanuit die ingesteldheid ontstond de campagne ‘energie besparen doen we positief samen’. Met een reeks ludieke affiches willen we de mensen op een positieve manier sensibiliseren om duurzaam om te springen met energie. En uitdagen om af en toe eens out of the box te denken, met de glimlach. Zo ontwikkelden we zelfs speciaal voor Halloween, Sinterklaas en kerst een aantal gepaste affiches.

Gratis affiches bestellen
Ben jij een Deerlijkse onderneming? Dan kan jij mee deze campagne ondersteunen. Bestel via onderstaande knop jouw affiches naar keuze en dan bezorgen wij deze per post, helemaal gratis. Hang ze uit in jouw bedrijf en sensibiliseer zo ook jouw klanten en werknemers om samen positief te besparen.

Affiches bestellen