Een welgemeende dank jullie wel!

23/02>03/03

Dienst Erfgoed dankt ook al haar vrijwilligers voor hun enthousiaste inzet in en rond het archief & voor het openhouden van het gemeentelijk museum, het René De Clercq Archief en Leon Defraeye Archief, bij het beantwoorden van vragen en ontvangen van bezoekers en opzoekingswerk daaromtrent, het rondleiden van groepen en klassen langs toeristische punten, het verlenen van al dan niet gemeentelijk advies en het veelvuldig digitaliseren, het filmen, enzovoort, alsook bij de organisatie van en het verlenen van steun en medewerking bij heel wat boeiende evenementen voor jong en oud - dit het hele jaar door, en ook de Werkgroep Erfgoed met o.a. Open Monumentendag & Erfgoeddag, en tevens het verzorgen van mooie & interessante publicaties!

Jullie zetten het Deerlijks erfgoed op de kaart, jullie zijn de Dienst Erfgoed!

                                     Nieuwsgierig geworden? Interesse om hiervan deel uit te maken? Neem dan een kijkje via: https://www.deerlijk.be/heemkring-dorp-en-toren & https://www.deerlijk.be/rene-de-clercqgenootschap

Op de Dienst Erfgoed, oftewel in Den Bunker, 11 mei 2016.

Aan het Belgenmonument in Amersfoort, Studiereis, René De Clercq achterna, 21 juli 2014. 

Verrassingsreis heemkring, gelukkig boven water na de ondergrondse tocht door de Ieperlee, 4 juli 2015

Het vrijwilligerswerk wordt niet voor niets, en zowat overal ter wereld, gesymboliseerd door één, twee of meerdere handen. Terwijl het hart mensen vaak in beweging zet om te vrijwilligen, doet de hand het werk. Het mooie is dat al die verschillende handen bereid zijn om in elkaar te slaan: veel handen maken lichter werk. Vrijwilligers zijn dan ook van onschatbare waarde voor een verrassend veelzijdige gemeente als Deerlijk. Daarom, naar aanleiding van de Week van de Vrijwilliger, van 23 februari tot en met 3 maart 2019, nog eens een welgemeende dank jullie wel, vrijwilligers! 

Aangemaakt op:25/02/2019

Reactie toevoegen