Een groene long voor nieuw leven

18/11

Op zaterdag 18 november worden naar jaarlijkse gewoonte geboortebossen aangeplant. Daar kunnen de ouders van een kindje geboren tussen 1 september van vorig jaar en 31 augustus van dit jaar een geboorteboom aan planten.

Hoewel we de meeste ouders persoonlijk aanschreven om deel te nemen aan de geboortebosactie, kunnen wij helaas niet alle ouders bereiken. Meer bepaald de ouders van de sterrenkindjes kunnen wij niet altijd bereiken. Ook jullie zijn van harte welkom, eventueel een half uurtje vroeger, zodat je in alle sereniteit je boom kan planten, dus vanaf 9.15 uur.

Waar en wanneer?

De Gezinsbond, de provincie West-Vlaanderen en het gemeentebestuur nodigen alle ouders uit op 18 november om 9.45 uur aan het geboortebos, in de Gaversstraat in Deerlijk, op de hoek van de inrit van De Gavers.  Let op: de toegang tot de Gaversstraat is enkel nog bereikbaar via de Kleine Tapuitstraat en niet meer via de ringweg (N36). Breng zeker een spade en laarzen mee. De Gezinsbond zorgt voor een drankje.

Meer info:

Groendienst, 056 69 47 43 of groen@deerlijk.be

Het geboortebos kadert in de Dag van de Natuur. Benieuwd naar meer activiteiten binnen en buiten de gemeente? Je vindt er alles over op www.dagvandenatuur.be

 

Aangemaakt op:13/11/2017

Reactie toevoegen