Deerlijk zkt. jong talent met goesting!

01/02>16/02

Om de twee jaar organiseert Theater Antigone uit Kortrijk een theaterproject met jongeren tussen 18 en 25 jaar. Een professionele regisseur maakt een voorstelling die ook productioneel volledig ondersteund wordt met decor, licht én geluid. In 2019 start acteur en theatermaker David Dermez de voorbereidingen voor een nieuw jongerenproject.

David zal 5 workshopreeksen geven op verschillende locaties, waaronder Deerlijk. In deze workshops vertrekt David van wat jou bezighoudt. Je gaat aan de slag met je eigen fascinaties, interesses en ervaringen en verzint een vorm en sfeer voor die vijver van verhalen en emoties. Tijdens de workshops mag je intens acteren en improviseren. De nadruk ligt daarbij op muziek en songteksten. Op het einde van de workshop boks je met alle deelnemers een toonmoment in elkaar dat je voor een klein publiek opvoert.

Daar houdt het niet op. Na alle toonmomenten stelt David met jongeren uit de verschillende workshops een nieuwe groep samen. Binnen het professionele kader van een echte theaterzaal repeteren zij van augustus tot oktober 2019 voor een volwaardige voorstelling die na de première ook op tournee gaat.

Nieuwsgierig naar theater? Wil je al langer eens iets op de planken brengen of zit je gewoon met een creatief ei? Schrijf je dan in! Voor wie nog twijfelt: theaterervaring is helemaal niet vereist en wij houden geen audities. Wij hopen alleen op heel veel goesting om erin te vliegen.

Voor wie?

Iedereen geboren tussen 1994 en 2001

Kostprijs

50 euro (wie recht heeft op verhoogde tegemoetkoming met de UiTPAS, kan korting aanvragen)

Inschrijven

www.antigone.be/nl/jongeren

 

Aangemaakt op:13/12/2018