Croqrock

04 oktober 2019
Galine

Tijdloze songs. Warme melodieën. Refreinen die je niet loslaten. Een gouden stem. Ziedaar het zwaarste wapentuig in het uitgebreide arsenaal van Mooneye, nom de plume van Michiel Libberecht, pas 25 maar klaar om op zijn minst de Lage Landen te veroveren.

Libberecht en zijn strakke liveband barsten van de podiumprésence en brengen een concertzaal in geen tijd op temperatuur. In januari 2019 werd tijdens een spannende media-happening Mooneye met ‘Thinking About Leaving’ bekendgemaakt als winnaar van De Nieuwe Lichting van Studio Brussel.

Galine is de band van de Belgisch-Nederlandse Galine Diana Kuyvenhoven. Galine brengt frisse, actuele pop muziek, met subtiele electro accenten. In april 2018 releaset ze, in samenwerking met Siemon Theys (The Guru Guru) haar debuut EP. De fijne melodieën, tegendraadse riffjes, akoestische pareltjes en subtiele electrobeats geven een mooi zicht op Galines creativiteit, veelzijdigheid en feeling om goede popsongs te schrijven. In 2019 is Galine's 'artist in residence' in De Kreun in Kortrijk.

Aansluitend is er een dj-set van dj De Wilde Vogel.

Waar?

Buurthuis de Wieke

Wanneer?

Vrijdag 4 oktober 2019 om 20.15 uur

Kostprijs

10 euro

Koop tickets