Comp. Marius UITVERKOCHT

Gepubliceerd op woensdag 13 mei 2020
23 januari 2021
Comp Marius
De Sunshine Boys

De komieken Al Lewis en Willie Clark zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Ze zijn meer dan een duo. Het zijn twee komische sterren die schitteren als één want Lewis zonder Clark is als een lach zonder plezier. Bijna een halve eeuw stonden ze bekend als de Sunshine Boys. In de voorstelling zien we hun eerste publieke optreden in meer dan elf jaar met hun favoriete scène ‘De dokter komt direct.’ 

De tekst is één groot proceduregesprek: Repeteren of niet? Variëren of niet? Liegen of niet? Doen alsof of niet?  
In de Sunshine Boys draait het om spelplezier. De grappen volgen elkaar in sneltempo op in deze boulevardkomedie. De acteurs spelen met een onnadrukkelijke ernst, waardoor de toeschouwer helemaal opgaat in hun verbale pingpongspel.  

‘The Sunshine Boys’ (1972) is één van de 38 toneel-stukken van de Amerikaanse auteur Neil Simon (°1927, New York). In Amerika is hij na William Shakespeare de meest gespeelde toneelauteur en wordt hij de ‘King of Comedy’ genoemd. Waas Gramser en Kris Van Trier maakten een vertaling, gebaseerd op Neil Simons theatertekst en het scenario van de gelijknamige film uit 1975. 

Waar

OC d'Iefte

Wanneer

zaterdag 23 januari 20.15 uur

Kostprijs

  • standaard: 14 euro
  • vroegboek: 12 euro
  • -26 jaar: 9 euro

 

We werken voor seizoen 2020-2021 met een reservatiesysteem, zonder al te moeten betalen. Vanaf de laatste week van augustus sturen we je een betalingsverzoek. Mochten we genoodzaakt zijn om onze zaalcapaciteit te beperken, krijgen de klanten die eerst tickets bestelden voorrang. We gaan er echter graag van uit dat we vanaf september terug allemaal samen kunnen genieten van heel wat fijne, verrassende en deugddoende voorstellingen en concerten.

Vanaf 1 juni kan je tickets reserveren aan vroegboektarief. De vroegboekkorting is geldig tot en met 14 juni. Vanaf 15 juni is de standaardprijs van toepassing. Wees er dus snel bij!

Tickets reserveren kan via