Café Congé

Cafe Conge

Jeugdraad Deerlijk organiseert met ondersteuning van de jeugd- en cultuurdienst het muziekevenement Café Congé. De Deerlijkse jeugd slaan de handen in elkaar om op de eerst drie donderdagen van juli (4, 11 en 18 juli) de bezoekers een topervaring te bezorgen.

Op het programma staat zoals altijd een ideale mix van beginnende artiesten en gevestigde waarden. Dit jaar doen we er nog een schepje bovenop en voorzien we een tweede, klein podium waarop afwisselend met het hoofdpodium gespeeld zal worden. Dubbel zoveel muziek en dus dubbel zoveel plezier.

Op donderdag 4 juli krijgen we bezoek van Sweet Spot, The Simon Collective en Wim Demeester. Op donderdag nummer twee komen George Dylan, Alive, Kanschwar en Gräns langs en we sluiten op de laatste donderdag af met Bluelink, Boundless en Congazz.

Gratis

Dit jaar vinden alle optredens plaats in Centrumschool De Beuk, Sint-Amandusstraat 26. De optredens zijn volledig gratis en iedereen is welkom vanaf 19.30 uur om zich te laten gaan op de dansvloer of om gezellig te genieten van een biertje.

Drinken met de UiTPAS

Dit is een UiTPASevenement. Je kan dus een punt sparen aan de drankkaartenstand. We voorzien ook een omruilvoordeel. In ruil voor 5 UiTPASpunten krijg je een gratis drankje naar keuze.

Meer info

Lees meer op de Facebookpagina Café Congé.