Blaas jouw businessplan nieuw leven in

Gepubliceerd op Donderdag 06 mei 2021

Na meer dan een jaar corona hoeven we het je vast niet meer te vertellen. Nieuwe markten, een sterke profilering en gerichte marketing zijn relevanter dan ooit. Na de voorbije moeilijke maanden is wat advies op het vlak van management, financiën en marketing dan ook meer dan welkom. En die boodschap heeft Westtoer klaar en duidelijk begrepen.

 

Wat is het BMB-project?

Het begeleidingstraject ‘Businessmodellen Booster’ ondersteunt je als ondernemer bij je aanpak van specifieke thema's en uitdagingen en vertaalt ze naar een praktisch advies, oplossingen en aanpak op maat van jouw zaak. Enkele voorbeelden van vraagstukken die aan bod komen:

  • Kunnen nieuwe technologieën mijn ondernemerschap efficiënter maken?
  • Hoe pak ik marketing en communicatie aan in deze snel veranderende wereld?
  • Hoe beperk ik zo goed mogelijk voedselverliezen?
  • Hoe kan mijn zaak rendabel(er) worden?
  • Is mijn zaak klaar voor de toekomst?

Voor één keer eens geen focus op de klant of de gast, tijdens het traject sta jij als ondernemer 100% centraal.

 

Voor wie?

Het Businessmodellen Booster-traject is toegankelijk voor toeristische ondernemers en reca- en logiesuitbaters in West-Vlaanderen. Jouw onderneming dient te voldoen aan de voorwaarden van de De-minimis-steun. Ontdek hier of dat het geval is.

 

Waarom en hoe deelnemen?

Het begeleidingstraject met advies en persoonlijke coachingsessies is volledig gratis. De totale doorlooptijd van het traject is max. 6 maand waarbij gefaseerd gewerkt wordt. Inschrijven kan nog tot 20 juni maar opgelet, de plaatsen zijn beperkt dus wees er snel bij!

Meer informatie