Bestel tickets voor het nieuwe cultuurseizoen

We stellen met trots het nieuwe cultuurseizoen aan je voor. Wouter Deprez komt langs. Hannelore Bedert kon uiteraard ook niet ontbreken. En er passeren dit seizoen nog zoveel meer topvoorstellingen.

Benieuwd hoe het volledige programma er uitziet? Bekijk het overzicht van ons cultuurseizoen. Daar kan je ook abonnementen en losse tickets bestellen. We garanderen een boeiend aanbod met leuke concerten, hilarische comedy en fijn theater. Er is ook theater op kindermaat. Je herkent die voorstellingen aan 'Vlieg'. Breng familie en vrienden mee en geniet van een kwaliteitsvol cultuurseizoen. Bestel tijdig tickets, zodat je niets hoeft te missen van dit aantrekkelijke aanbod.

Jongerenabonnement

Vanaf dit jaar werken we ook met een jongerenabonnement. Jonger dan 26 jaar? Dan geniet je van de scherpste prijzen: 21 euro voor 3 voorstellingen of 25 euro voor 4 voorstellingen.

Startschot

We geven het startschot op zaterdag 15 september met Deerlijks talent. Neander zingt over gewone dingen die dan toch soms bijzonder blijken. Een ideaal optreden voor mensen die houden van het leven en de liefde.

Tickets

Meer info

Met vragen kan je terecht bij de cultuurdienst.

Aangemaakt op:28/05/2018

Reactie toevoegen