Bart Cannaerts

19/09

Na een break van vijf jaar is Bart Cannaerts eindelijk terug waar hij het liefste is: op een podium. Tegen eind september 2019 wil hij zijn vierde avondvullende voorstelling klaar hebben met de toepasselijke titel ‘We moeten nog eens afspreken’. En daarin gaat hij doen wat hij het beste kan: verhalen vertellen over alles en liedjes zingen over niks. Geloof ons: daar wil je bij zijn. 

In 2006 won Bart Cannaerts in Nederland de Culture Comedy Award en in 2007 won hij Humo’s Comedy Cup. Sindsdien maakte hij drie volavondshows (‘Ik tel tot tien’, ‘Waar is Barry?’ en ‘Wanneer gaan we nog eens bowlen?’) en was hij een graag geziene gast in onder andere De Slimste Mens, Mag Ik U Kussen en Kalmte Kan U Redden. Tussendoor was hij achter de schermen ook nog eens verantwoordelijk voor de prijzen winnende tv-programma’s Benidorm Bastards, Wat Als? en Taboe. 

Deze voorstelling is een TYRY-OUT!

Waar

Ontmoetingscentrum d’Iefte
Hoogstraat 122

Wanneer

Donderdag 19 september om 20.15 uur

Prijzen

  • los: 14 euro
  • abo: 12 euro
  • -26: 9 euro

Tickets en meer info

Volg ons op onze facebookpagina:

Facebook.com/cultuurdeerlijk

UiT-pas voordelen

  •  5 UiTPASpunten = gratis drankje na een voorstelling
  • 10 UiTPASpunten = gratis ticket voor een familievoorstelling
  • 20 UiTPASpunten = gratis 2de ticket voor dezelfde voorstelling

Op alle abonnementsvoorstellingen van GC Deerlijk kan je één UiTpaspunt sparen.

De UiTpas kan je o.a. kopen in het secretariaat van GC Deerlijk. Een UiTpas kost 3 euro en blijft levenslang geldig. Met deze pas kan je punten sparen tijdens je vrijetijdsactiviteiten. Verzamelde punten kan je omruilen tegen voordelen in verschillende diensten en organisaties.

 

Aangemaakt op:15/05/2019

Reactie toevoegen