AZ Groeninge verhuist

Het ziekenhuis az groeninge in Kortrijk staat voor de grootste verhuisbeweging uit zijn geschiedenis. Campus vercruysselaan en campus loofstraat sluiten de deuren en verhuizen definitief naar campus kennedylaan. Vanaf halverwege april zijn er nog twee sites: campus reepkaai en campus kennedylaan. Wat betekent dat voor jou?

Expertise onder 1 dak

Wil je een arts van az groeninge raadplegen? Dan hoef je binnenkort niet meer op te zoeken op welke campus hij of zij gevestigd is. Na de verhuizing houden alle artsen consultaties op campus kennedylaan, naast de ondersteuning die ze verlenen op campus reepkaai. De bundeling van expertise op campus kennedylaan zal het ruime aanbod van specialismen nog versterken. Het ziekenhuis investeerde niet alleen in een moderne infrastructuur maar ook in toptechnologie ten dienste van de patiënt. Ze staan er klaar voor de geneeskunde van de toekomst!

Warm welkom

In campus kennedylaan word je bovendien met de glimlach onthaald. ‘We heten je binnenkort welkom in een grote onthaalruimte met koffiehoek en een comfortabele lounge’, vertelt onthaalmanager Sofie Goeminne. ‘Ook in de vernieuwde, ruime bistro vind je een makkelijke zithoek. Vrijwilligers zorgen voor een vlotte begeleiding, helpen bij je inschrijving en zetten je op goede weg. En als je nog met vragen zit: spreek ons gerust aan.’

Ook op de verpleegeenheden staan de teams klaar om de patiënt te ontvangen in comfortabele en goed uitgeruste kamers. Maar even belangrijk is hun individuele aanpak, afgestemd op maat van de patiënt.

In het kort

  • Verhuisperiode: maart en de eerste helft van april.
  • De dienst spoedopname verhuist op 14 april 2017 naar campus kennedylaan, met als adres: Ziekenhuisweg, Kortrijk
  • Vanaf maart nieuwe bezoekersparking met shuttledienst naar de hoofdingang. De bus van De Lijn stopt voor de hoofdingang.
  • Extra begeleiding door vele vrijwilligers.

Vragen?

Voor alle info kan je surfen naar de verhuiswebsite www.azgroeningeverhuist.be. Welke dienst verhuist wanneer? Hoe kan je campus kennedylaan het vlotst bereiken? Hoe kan je het Ei vermijden? De verhuissite helpt je met al je vragen. Je kan uiteraard ook bellen naar 056 63 63 63.

Aangemaakt op:06/03/2017

Reactie toevoegen