Aanwerving tijdelijke medewerker schoonmaak

Ben jij de enthousiaste en dynamische persoon die orde en netheid hoog in het vaandel draagt? Het gemeentebestuur van Deerlijk is op zoek naar een gemotiveerde medewerker voor het schoonmaakteam van de vrijetijdsdiensten. Het gaat over een deeltijdse functie (23 uren per week) op E-niveau (salarisschaal E1-E3) voor een vervanging van een viertal maanden (verlenging mogelijk).

Functie

Je helpt de gebouwen en accommodaties van de vrijetijdsdiensten schoonmaken en zorgt mee voor een nette, hygiënische en aangename omgeving voor bezoekers en personeel.

Profiel

Je hebt al praktische ervaring met en kennis van schoonmaakproducten en -technieken. Je bent flexibel en staat open voor sporadisch weekendwerk. Je kan zowel zelfstandig als in team werken. Je beschikt over een rijbewijs B en je spreekt voldoende Nederlands.

Ons aanbod

Een vast loon in een stabiele en aangename werkomgeving, maaltijdcheques, gratis openbaar vervoer voor woon-werkverkeer en een fietsvergoeding.

Selectieprocedure

Onze selectieprocedure bestaat uit een gesprek dat plaatsvindt in de week van 3 juni 2019.

Periode vervanging

Er zijn twee vervangingsperiodes, met name van 11 juni tot en met 19 juli 2019 en van 19 augustus tot 3 november 2019. Solliciteren voor beide periodes geniet de voorkeur, maar kan ook voor één van beide periodes.

Interesse?

Stuur je kandidatuur samen met je cv, kopie van je identiteitskaart, rijbewijs en een recent uittreksel uit het strafregister (maximaal 3 maanden oud) aangetekend naar het college van burgemeester en schepenen, Harelbekestraat 27, 8540 Deerlijk. Of mail ze naar personeel@deerlijk.be. Je kan jouw kandidatuur ook persoonlijk afgeven in het gemeentehuis  bij de personeelsdienst. Solliciteren en alle gevraagde documenten indienen kan tot 27 mei 2019.

Meer info

Personeelsdienst, personeel@deerlijk.be, 056 69 47 24 of 056 69 47 25. Voor meer informatie over de jobinhoud en werkuren kan je terecht bij de cultuurdienst, 056 71 89 81.

Aangemaakt op:03/04/2019

Reactie toevoegen