10de Boekenmarkt in het Museum

01/07>21/10

Het René De Clercqmuseum opent op 1 juli terug haar deuren voor de jaarlijkse Boekenmarkt, die nu al aan de tiende editie toe is en een blijvend succes blijkt. Meer dan tweeduizend geschonken boeken staan er te koop aan een spotprijsje, en dit nog tot 21 oktober.

Ook dit jaar kwamen er mooie reeksen kunstboeken binnen. Van romanlezer tot fervente techniek- of geschiedenisliefhebber, deze markt is zeker de moeite waard voor iedereen die graag leest, een lezer kent of op zoek is naar een passend geschenk.

Niet alleen boeken maar ook vinylplaten, lp’s en cd’s vinden hun weg naar het museum. Wie liefhebber is van 200 videocassettes, laat het ons zeker weten. Deze werden wegens plaatsgebrek opgeslagen in ons depot.

Zeldzame boeken, niet meer in de handel verkrijgbaar, of dat specifieke boek waarnaar u op zoek bent, hebben wij wellicht wél in ons huisje in de René De Clercqstraat 8. Ook vinyl is terug in. Kom dus zeker eens een kijkje nemen. Iedere week wordt de voorraad aangevuld vanaf het depot.

De enthousiaste vrijwilligers van het René De Clercqgenootschap vzw verwelkomen je er de hele zomer lang, telkens op zondagnamiddag vanaf 14.30 tot 18.30 uur of na afspraak. De toegang tot het museum en onze boekenmarkt is gratis. Van jong tot oud; er is voor elk wat wils!

 

Aangemaakt op:22/05/2018

Reactie toevoegen