10.000-stappenclash

01/05>31/05

Wil je meer bewegen? Dat kan heel eenvoudig: met 10.000 stappen per dag (8.000 voor 65-plussers) beweeg je al voldoende voor een goede gezondheid. Lijkt 10.000 stappen onhaalbaar? Geen paniek, elke stap meer is een overwinning op zich, want elke stap telt!

Actie!

In mei neemt Deerlijk  het op tegen bijna 200 Vlaamse en Brusselse gemeenten. We strijden mee in categorieën volgens inwonersaantal. De gemeente of stad die na één maand de meeste stappen zette in zijn categorie, is de grote winnaar.

Elke deelnemer wint

Zet meer stappen en geniet van heel wat gezondheidsvoordelen: je spieren en botten danken je, je verlaagt je kans op kanker, diabetes en overgewicht én je voelt je vanzelf ook beter in je vel. Beweging geeft ook je sociale contacten een boost, want meer bewegen hoef je niet alleen te doen.

Sla je slag, want je wint als deelnemer niet enkel aan gezondheidsvoordelen. Elke woensdag is er een prijzenpot voor deelnemers. En in het weekend volgen speciale acties, goed voor enkele extra prijzen.

Eenvoudig stappen tellen

Tel je stappen met een app, activity tracker of klassieke stappenteller. Meer info hierover vind je op www.10000stappen.be.

Stap je Deerlijk mee naar de overwinning?

  • Registreer je gratis op www.10000stappen.be. Of meld je aan als je al een account hebt.
  • Sluit je aan bij de groep Deerlijk.
  • Geef elke dag  je stappen in, of bewaar je gegevens en geef 1 keer per week alles door.
    Doe dat via de website of app van 10.000 stappen.
  • Volg de route en tussenstand op de wereldkaart en volg live welke gemeente of stad aan de leiding staat.

 

Aangemaakt op:19/03/2018

Reactie toevoegen