Infrastructuur

Grote Loods (1)

De grote loods biedt heel wat mogelijkheden voor activiteiten. Er is water en elektriciteit en de ruimte kan volledig verwarmd worden. Aan beide kanten (middenplein en Leon Defraeyeplein) zijn er sectionaalpoorten die volledig kunnen worden opengezet. De oppervlakte bedraagt 500 m². Er is een kleine berging aanwezig.

Kleine Loods (2)

Deze kan niet gehuurd worden.

Kantine (3)

De kantine naast de kleine loods is een kleinere ruimte met een bar. Er staan enkele stoelen, tafels, receptietafels en barkrukken in de kantine.

Toiletten (4)

Er zijn enkele toiletten (één toilet en drie urinoirs) aan het middenplein. Deze zijn niet meer in perfecte staat, maar wel nog te gebruiken.

Middenplein (5)

Het middenplein heeft een oppervlakte van ongeveer 700 m². Er kan elektriciteit genomen worden via een foorkast achter de loods. Het middenplein is toegankelijk vanaf de Hoogstraat (brede ingang). Fietsers en voetgangers kunnen ook via het Leon Defraeyeplein (smallere ingang) naar het middenplein. Er is ook een fietsers- en voetgangersdoorgang naar het centrumpark, dat uitgeeft op de Rodenbachstraat.

Leon Defraeyeplein (6)

De parking op het Leon Defraeyeplein kan mee gebruikt worden bij een activiteit op de brandweersite. Er moet telkens gezorgd worden voor een doorgang naar de garage van het appartementsgebouw naast het plein.

Foto's

De Kazerne plan