Publiciteit aan invalswegen

 

Uittreksel uit het gemeenteraadsreglement:

  • na goedkeuring kunnen er gratis borden worden afgehaald in het Gemeenschapscentrum d'Iefte tijdens de openingsuren (graag een seintje vooraf) of kunnen de in bezit hebbende borden hergebruikt worden.
  • de borden dienen als volgt geschilderd te worden: de ondergrond is steeds in een lichte kleur geschilderd. De op het bord aangebrachte tekst mag niet meer beslaan dan: het logo en/of de naam van de organisator, aan te brengen in een vrij te kiezen kleur; (*) de naam, de datum en de plaats van de manifestatie, aan te brengen in geschilderde hoofdletters.
  • de geschilderde borden worden terug binnengebracht in het Gemeenschapscentrum d'Iefte en de ophanging gebeurt uitsluitend door de gemeentelijke diensten, maximum 1 maand voor de datum waarop de manifestatie plaats vindt (max. 1 bord per rooster).
  • na de manifestatie worden de borden afgehaakt van de roosters uitsluitend door de gemeentelijke diensten en na verwittiging door Gemeenschapscentrum d'Iefte, moet de aanvrager de door hem geschilderde borden komen ophalen in het Gemeenschapscentrum d'Iefte tijdens de openingsuren binnen de 10 werkdagen.

 

Aanvrager
Publiciteitsborden
De naam, de datum en de plaats van de manifestatie.
Wenst grootte en aantal borden:
Gelieve het aantal gewenste borden op te geven (maximum 8).
stuks
stuks
Wenst borden reeds in bezit te hergebruiken:
Gemeentelijke roosters
Gelieve aan te kruisen welke roosters je wenst te gebruiken.