Gemeentenieuws in nieuw jasje
Vernieuwing en inzicht. Twee belangrijke woorden als je 't ons vraagt. En om te kunnen vernieuwen, heb je uiteraard eerst een helder inzicht nodig. Wat willen we vernieuwen en vooral, waarom en hoe? Toen bij ons het idee geboren werd om het gemeentenieuws in 2022 in een nieuw jasje te steken, werd duidelijk dat een enquête de eerste stap in het proces is.

Enquête
We stellen enkele belangrijke aspecten in vraag die ons meer inzicht geven over hoe het met ons gemeentenieuws gaat. Wat is er goed en wat kan er beter? Is het gemeentenieuws inhoudelijk en visueel wel nog aantrekkelijk genoeg? Alle antwoorden worden verzameld en vormen de basis voor een nieuw en verbeterd gemeentenieuws. Een vernieuwing waar jullie als inwoners alleen maar baat bij hebben!

Naar de enquête

Lokaal verhaal
Eén van onze ambities voor het gemeentenieuws van 2022 is het brengen van meer 'lokaal verhaal'. Verhalen van Deerlijkenaren die we vol trots in de kijker willen zetten. Heb je een (familie)geschiedenis om 'u' tegen te zeggen? Een inspirerend verhaal, toffe anekdote of lokaal kiekje in de kijker? Of wens je een hartverwarmende, persoonlijke bedanking uit te sturen? Wat jouw verhaal ook is, de korte inhoud mag je via onderstaand formulier opsturen naar de communicatiedienst. Zij gaan op zoek naar de mooiste foto's en verhalen en brengen ze tot bij elke inwoner van Deerlijk.

Mijn verhaal insturen