Deerlijk Wintert

Deerlijk Wintert

Voel je het ook? De bomen zijn kaal, de dagen korter. Maar dat betekent ook dat de gezelligheid van een fleece, een warme chocomelk en een knetterende haard om de hoek loeren. De winter komt nu écht dichter en we willen die vullen met warmte, verwondering en kerstsfeer.
Daarom lanceren we na ‘Deerlijk Zomert’ en ‘Deerlijk Zomert Na’ ons derde seizoensaanbod: Deerlijk Wintert.

We haalden onze meest creatieve ideeën uit de koker om je ook in een periode waarin alle activiteiten en evenementen niet kunnen doorgaan, aangenaam bezig te houden. Ontdek hieronder alle vrijetijdsverzinsels en laat je onderdompelen in een warme winter! Volledig coronamaatregelenresistent. 

Activiteiten met eigen bubbel

Jeugdboekenmaand

Lezen is veel. Het is zo veel dat er voor iedereen wel ergens een boek is.

Dit jaar bestaat de Jeugdboekenmaand 50 jaar. Dat is niet alleen een goede reden om het lezen te vieren. Het is ook hét moment om dank je wel te zeggen tegen iedereen die lezen mogelijk maakt. Applaus dus voor alle auteurs, illustratoren, redacteurs, vertalers, vormgevers, uitgevers, drukkers, boekhandelaren, bibliotheken, scholen, juffen en meesters, recensenten, leesbevorderaars en hoera voor alle grote en kleine lezers, voorlezers en meelezers. Onder de noemer 'Lezen is een feest!' vieren we de Jeugdboekenmaand van 1 tot 31 maart 2021.

Niemand minder dan de veelbekroonde Leo Timmers maakte de affiche, een beeld waar het leesplezier vanaf spat. Voor de 50ste verjaardag moest het extra feestelijk zijn!

Wandeltochten in Deerlijk en Sint-Lodewijk

Deze zomer lieten we een paar nieuwe, verrassende wandeltochten op je los. Je kon genieten van de fluitende vogels, van bomen in volle bloei en van de verfrissende bries in de velden. De winter biedt de ideale gelegenheid om er nog eens op uit te trekken in eigen dorp. Kom een brochure halen in OC d’Iefte (op afspraak) en trek op ontdekking. Achteraf met je koude neus boven een warme kom soep hangen? Kunnen we alleen maar aanraden!
Voor deze winter, kleden we de tochten net iets anders in... Ontdek hieronder de verschillende wandelingen.

Meer info