Deerlijkbon

Deerlijkbon met korting

De aankoop van de Deerlijkbon met korting wordt met 1 maand verlengd.

  • Aankopen van Deerlijkbonnen met tijdelijke korting kan tot en met 31 oktober.
  • De Deerlijkbonnen met tijdelijke korting zijn geldig tot en met 30 november.

Het werkt heel eenvoudig: in de webshop kies je zelf het bedrag dat je wil. Wanneer je een bon bestelt, ontvang je na aankoop via e-mail een QR-code die je op jouw smartphone kan zetten of kan afdrukken.

Een nieuwe outfit, een hapje gaan eten of iets anders? De Deerlijkbon is een perfect cadeau voor of van elke Deerlijknaar!

Waar kan ik de Deerlijkbon gebruiken?

Bekijk welke lokale handelszaken deelnemen op onze lijst met deelnemende handelaars. Je herkent de deelnemende handelaars ook aan de sticker in hun zaak. De uitgebreide lijst groeit nog elke dag.

Tijdelijk met korting

De gemeente Deerlijk geeft je een een duwtje in de rug tijdens de coronacrisis. We willen onze lokale economie een boost geven. Koop lokaal, steun de lokale handelaar! Daarom kan je tot en met 31 oktober 2020 tijdelijk een Deerlijkbon kopen met 20 % korting. De Deerlijkbon voor horecazaken heeft een maximumwaarde van 50 euro, de Deerlijkbon voor handelszaken heeft een maximumwaarde van 100 euro.

Hoe krijg ik korting?

Volg alle stappen in de webshop en gebruik de kortingscode die je als inwoner van Deerlijk ontving per brief tijdens het afrekenen.

Eerste hulp bij Deerlijkbongevallen

Wat als je helemaal geen smartphone hebt? Of als je wil weten hoeveel waarde er nog overschiet van jouw Deerlijkbon? Je vindt het antwoord in de lijst met veelgestelde vragen.
Lukt het je zelf niet om de Deerlijkbon aan te kopen? Vraag dan even hulp bij een familielid of kennis. Lukt het nog niet, bel dan naar het gemeentehuis voor een afspraak.

Deerlijkbon - Veelgestelde vragen

Ik wil de Deerlijkbon aanbieden in mijn zaak

Heb je een eigen zaak en zegt de Deerlijkbon je wel iets? Dan kan je die aanbieden in je eigen zaak. Hoe je dat doet, leer je door de klikken op de onderstaande knop.

Deerlijkbon - Info voor handelaars