Deerlijkbon

Deerlijkbon handel en horeca

Wat is een Deerlijkbon?

Op zoek naar een cadeautje op ieders maat? De Deerlijkbon is hét ideale cadeau voor iedereen en voor elk moment. Zo kiest men gewoon lekker zelf bij welke deelnemende handels -en/of horecazaak uit Deerlijk je ‘m spendeert. Leve lokaal winkelen!

 

Hoe werkt het?

Heel eenvoudig. Kies in de webshop een bedrag naar keuze en hop, je ontvangt na aankoop meteen een QR-code in je mailbox. Deze kan je gewoon op je smartphone laten staan of printen voor gebruik. Doe je 'm cadeau? Print de mail en draai er een grote strik rond. Shoppen maar!
Ga naar de webshop

 

Tot wanneer is de Deerlijkbon geldig?

Deerlijkbonnen zijn één jaar geldig vanaf aankoopdatum. Tijd genoeg dus om rustig te gaan kuieren in de winkelstraten of te smullen bij je favoriete bistro… Gezien we nog niet zo lang overschakelden op de digitale bon, zijn de papieren bonnen, die nog in omloop zijn, nog te gebruiken tot en met 31 augustus 2021. De uitbetaling daarvan, voor de handelaars, is mogelijk tot en met 31 december 2021.

Uitbetalingsformulier downloaden

 

Deerlijkbon mét korting

De periode waarin een Deerlijkbon met korting (een tijdelijk initiatief waarbij de gemeente een duwtje in de rug gaf door alle Deerlijkenaren korting toe te staan) kon gebruikt worden, is helaas verlopen op 31 maart 2021.
 

Waar kan ik de Deerlijkbon gebruiken?

Hier kan je een lijst terugvinden met alle deelnemende handelaars. Je herkent ze ook aan de groene sticker in hun etalage. Hou de lijst zeker in de gaten, want deze groeit nog elke dag. De gewone Deerlijkbonnen zijn zowel voor handel -als horecazaken vrij te gebruiken. De tijdelijke bonnen met korting dien je te besteden in het voorbestemde plek zijnde handel of horeca. 

Ontdek de deelnemende zaken

 

Ik ben een handelaar en wil de Deerlijkbon aanbieden in mijn zaak.

Via een vlot en snel betalingssysteem, is het gebruik van de Deerlijkbon ideaal om ook in jouw zaak aan te bieden. Welke stappen je hiervoor moet ondernemen, ontdek je hier:

Registreren als handelaar

 

Ik ben een handelaar en wil een grote hoeveelheid Deerlijkbonnen aankopen als geschenk aan klanten/personeel.

Fijn dat je als ondernemer op deze manier de lokale economie in Deerlijk wenst te steunen. Contacteer onze dienst burgerzaken, zij helpen je graag verder met deze vraag.

Contacteer burgerzaken

 

Andere vraag?

Wat als ik helemaal geen smartphone heb? Of wil weten hoeveel waarde er nog overschiet van mijn bon? Het antwoord vind je in de lijst van meest gestelde vragen. Kan je maar geen oplossing vinden op jouw vraag? Bel of mail dan naar het gemeentehuis voor hulp.

Bekijk de meest gestelde vragen